Çfarë do të sjellin të re zgjedhjet presidenciale të 21 prillit? Kjo është tema e emisionit të sotëm “programi 200”.
Debatojnë: Visar Ademi, analist; Gazmend Ajdini, analist dhe Goran Momirovski, gazetar .

Shpërndaj me

Loading...