“The Economist” organizoi një Samit në Shkup. Ish zyrtarë të lartë evropianë dhe amerikanë shprehen skeptik për integrimet. Atëherë a jep qeveria më shumë shpresë se sa duhet?

Debatojnë: Radmilla Shekerinska, Zv. Kryeministre dhe Ministre e Mbrojtjes dhe Aleksandar Krzhallovski nga organizata “Qendra maqedonase për bashkëpunim ndërkombëtar”.

 

Shpërndaj me

Loading...