Efektet e mbylljes së kufijve nga virusi korona dhe a ka vend për panik. Të ftuar: Agron Buxhaku – Qendra për Menaxhimin e Krizave, Jeta Xhara gazetare – Kosovë, Pandi Gjata gazetar – Shqipëri, Enver Robelli gazetar – Zvicër dhe mjeku nga Maqedonia e Veriut, Shkëlqim Reçi, që punon në Gjermani.

Shpërndaj me

Loading...