“Programi 200” – Efektet e sulmeve të NATO-s ndaj forcave serbe 20 vjet më parë!

Debatojnë: Pavle Trajanov, ish Ministër i Brendshëm i asaj kohe, Vebi Bexheti, ish Drejtor i Agjencisë për Informim, Jeta Xhara, gazetare dhe dëshmitare e masakrave në Kosovë.

Shpërndaj me

Loading...