Janë rritur dukshëm gjuha e urrejtjes dhe kërcënimet në internet, kjo edhe për shkaqe politike. Por e dini se policia mund të kapë lehtë dhunuesit dhe mund të dënohen deri në 5 vjet burg?

Më shumë sqarime në program me Marina Jovanovska – Sektori për krime kompjuterike pranë MPB-së, Marina Tuneva – Këshilli i Etikës në Media dhe Fitore Bajrami Abdi – Psikologe.

Shpërndaj me

Loading...