fbpx

Albin Kurti, kryetari i lëvizjes vetëvendosje dhe Kryeministri në pritje i Kosovës në një intervistë për Alsat, thotë se për rajonin nuk duhet të ketë asnjë zëvendësim për anëtarësimin në BE. Ai thotë vendet e rajonit duhet të bashkëpunojnë për vetëm me qëllim anëtarësimin e plotë në Bashkimin Evropian.

Shpërndaj me

Loading...