fbpx

Intervista me Daniel Serwer, eksperti i njohur amerikan për Ballkanin dhe Naser Zyberi, ekspert juridik, rreth mos implementimit të ligjit të gjuhëve dhe burimeve të tjera për tensionet në rajon.

Shpërndaj me

Loading...