Në muajin shkurt shënohet 100 vjetori i vdekjes së Ismail Qemalit, themeluesit të shtetit shqiptar. Por cila është trashëgimia e tij politike, çfarë vizioni politik kishte ai dhe sa mund të mësojnë nga vlerat që ai përfaqësonte edhe kandidatët për president në Maqedoni? Ndiqni intervistën me drejtorin e Muzeut Kombëtar në Tiranë, Dorian Koçi.

Shpërndaj me

Loading...