Intervistë me Naqe Çulev, Ministër i Punëve të Brendshme, që nga korona virusi deri tek zgjedhjet. Çfarë thotë ai për përplasjet brenda ministrisë, për sfidat e sigurisë por dhe procesin zgjedhor!

Shpërndaj me

Loading...