Sonte në kuadër të “Programi 200”, do të debatohet rreth krizës në koalicionin qeveritarë dhe sfidat e integrimit!

I ftuar i gazetarit Nazim Rashidi, është Bujar Osmani, i cili krahas Rashidit do të përballet edhe me gazetarët Sllobodanka Jovanovska dhe Xhelal Neziri.

Shpërndaj me

Loading...