fbpx

Në kuadër të emisionit të sotëm “Programi 200”, të ftuar janë Tito Petokovski dhe Naser Zyberi. Në prag të kongreseve të partive, a sfidohen dot liderët? Kjo është tema rreth së cilës do të debatojnë politikanët e karrierës Petkovski dhe Zyberi.

Shpërndaj me

Loading...