Në Shqipëri ka numër më të madh të shëruarish nga virusi korona, pse ndodh kjo? Flet Albana Fico, Drejtoreshë e Institutit të Shëndetit Publik atje. Gjithashtu në program vjen edhe Ziadin Selën, kryetar i ASH-së, cilat janë reagimet e tij për situatën, masat por dhe politikën.

Shpërndaj me

Loading...