fbpx

Çfarë procesi zgjedhor do të kemi në kohë pandemia dhe cili është qëndrimi i subjekteve kryesore maqedonase ndaj ofertave të atyre shqiptare. Debatojnë: Andrej Zhernovski – LSDM dhe Stefan Andonovski – VMRO DPMNE.

Shpërndaj me

Loading...