Profesori Bashkim Ziberi është pjesë e një ekipi ndërkombëtar pranë universitetit të Harvardit, që ka testuar me sukses një metodë të re rrezatimi kundër kancerit. Ai vjen në një intervistë direkte ku shpjegon zbulimin por dhe kritikon ashpër Universitetet për nepotizëm dhe kërkon veting të thirrjeve të profesorëve.

 

 

Shpërndaj me

Loading...