Cili do jetë fati Prokurorisë Speciale Publike (PSP) dhe kur ka aq shumë diskutime nga politika, a dëmtohet pavarësia e saj?
Debatojnë: Mersim Maksuti, profesor universitar dhe Ardian Demiri, avokat.

Shpërndaj me

Loading...