fbpx

Arbër Ademi, Ministër i Arsimit dhe Shkencës dhe Jakim Nedellkov, Kryetar i Sindikatës të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës debatojnë për marrëveshjen e mundshmesh për rritje rrogash por dhe serinë e problemeve në arsim.

Shpërndaj me

Loading...