fbpx

Sa fiton dhe sa mund të fitojë vendi nga fondet e BE-së? Në këtë temë sonte në kuadër të “Programi 200” debatojnë: Nicola Bertolini – Kreu i Seksionit të Bashkëpunimeve, Delegacioni i BE-së, Shkup, Evgenija Sarafimovska Kirkovski – Kreu i Sektorit për Koordinimin e Ndihmës së Huaj, SÇE dhe Sashka Cvetkovska – Gazetare.

Shpërndaj me

Loading...