fbpx

Nga zgjedhjet e së enjtes në Britani, do të dihet nëse ajo do të dalë nga BE. Por si do të ndikojë kjo tek ne? Të ftuar në program janë: Rachel Galloway – ambasadorja Britanike në Shkup, Vigjilenca Abazi – Profesore universitare në Mastriht dhe Majlinda Zeqiri, gazetare pranë BBC-së në Londër.

Shpërndaj me

Loading...