Debatojnë: Anduena Spephan, Konsulle nderi e Shqipërisë në Gjermani,

Bashkim Iseni, Drejtues i platformës Albinfo.ch në Zvicër dhe

Edmond Ademi, Ministër për Diasporën.

Shpërndaj me

Loading...