fbpx

Si e shohin ligjin e  gjuhëve një shkencëtare, një artist dhe një ekspert informatike? Sa absurde është kjo temë për ata që kanë tejkaluar barrierat gjuhësore? Në program ju sjellim dhe një anketë për perceptimet për ligjin nga shqiptarët dhe maqedonasit.

Shpërndaj me

Loading...