Për herë të parë në historinë e Maqedonisë, një kryeministër ka vizituar Kosovën. Por a duhet kënaqur nga simbolika? A është e gjitha vetëm një show politik? Në këtë temë në kuadër të “Programit 200” debatojnë: Blerim Reka, profesor universitar; Snezhana Llupevska, gazetare dhe Arben Ratkoceri, botues i Gazetës “Koha”.

Shpërndaj me

Loading...