“Liga rajonale e boksit’, është tema e emisionit të sotëm ProSports, ku të ftuarit e gazetarit Safet Ademi janë: Faton Salihu, nënkryetar i FBM-së; Ilija Nestorovski,  nënkryetar i Ligës Rajonale dhe Latif Demolli, zëdhënës i FBK-së.  Gjatë emisionit do të mund të ndiqni edhe deklaratat ekskluzive të: Vasil Tupurkovski, kryetar i KOM-it dhe Jurica Runtiç, kryetar i Ligës rajonale të Boksit.

Shpërndaj me

Loading...