Emisioni PROSPORTS në edicionin e radhës sjell përmbledhjet e ndeshjave dhe diskutimin rreth Ligës së Parë Futbollistike të Maqedonisë. Në debatin janë kyçur gazetarët e sportit nga mediat e ndryshme. Hajrush Mani , redaktor I sportit në radion e Shkupit, Risto Vllahov, gazetar në “Sportsko radio 90.3” dhe Goran Boshev , gazetar i “Makedonski Sport”. Përballja derbi e javës së 20-të, në mes Vardarit dhe Shkëndijës, ishte moment i nxitjes për mysafirët në studio

Shpërndaj me

Loading...