fbpx

Sonte në kuadër të emisionit ProSports do të debatohet rreth Ligës së parë futbollistike. Të ftuarit e Mahir Thaçit dhe Besa Lleshit janë: Goran Stankovski, trajnet i Rabontniçkit; Adrian Nuhiu, trajner i FC Shkupi; Visar Musliu, futbollist i KF Vardar dhe Medina Emini, e KFF Dragin 2014.

Shpërndaj me

Loading...