fbpx

A duhet të ankohemi në kushtet e terreneve? Kemi apo s’kemi Akademi të futbollit?
A duhet futbollit të lirohet nga politika? Përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe të tjera do ti mësoni sonte në kuadër të emisionit ProSports. Gjatë emisionit do të debatohet edhe rreth raporteve të ndeshjeve të LPFM-së.

Të ftuarit e Safet ademit dhe Besa Lleshit janë: Igor Angellovski, përzgjedhës i Maqedonisë: Suat Zendeli, kapiten i KF Shkupi dhe Nebi Mustafi, ish futbollist.

Shpërndaj me

Loading...