“Ditë zie në Maqedoni. I tërë vendi është kapluar nga zia për viktimat e tragjedisë së madhe që ndodhi në autobusi e linjës Shkup- Gostivar në afërsi të fshatit Llaskarcë. Ngushëllime të sinqerta për familjarët e viktimave kanë arritur nga të gjitha anët, nga qytetarët, institucionet, politika, nga fqinjët. Rruga drejt sonte gjithashtu bashkëndjen me qytetarët që kanë humbur të afërmit e tyre, andaj këtë edicion ia kushton kësaj tragjedia qela pas vete 14 viktima.

Të ftuar në studio kemi: Pajtim Saiti, aktivist i shoqërisë civile nga Gostivari; Dejan Georgievski, drejtor i Qendrës për Zhvillimin e Mediave dhe Sulejman Rahimi, profesor i komunikacionit.

Shpërndaj me

Loading...