fbpx

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare po afrohen, pasi më në fund dy partitë LSDM dhe VMRO- DPMNE arritën marrëveshje pas shumë negociatave që procesi zgjedhor të zhvillohet më 15 korrik. Kjo do të jetë një ditë D për partitë politike. Mbi analizën e fushatë zgjedhore dhe qasjet e partive politike në “Rruga drejt…”, debatojnë: Ilir Luma, opinionist dhe analist politik; Bashkim Selmani, profesor universitar dhe Robert Nesimi, ekspert i proceseve zgjedhore.

Shpërndaj me

Loading...