Në gjendjen e jashtëzakonshme përveç shëndetit, që është parësor, përveç ekonomisë dhe ndikimit ndaj saj që ka virusi Covid 19, një ndër çështjet që kërkon përgjigje për dilemat e shumta është edhe fusha e arsimit në të gjitha nivelet. Qeveria ka miratuar një sërë masash nga fusha e arsimit në kushtet e krizës së Covid 19! Për arsimin në kohën e virusit Covid-19 në “Rruga drejt…” i ftuar është ministri i Arsimit dhe Shkencës së Maqedonisë së Veriut, Arbër Ademi!

Shpërndaj me

Loading...