Gjithë njerëzimi po kalon momente të vështira, momente të rënda.. Maqedonia e Veriut dhe autoritetet e saj shëndetësore dhe institucionet e tjera po bëjnë të pamundurën që kjo situatë të mos të dalë nga kontrolli, menaxhimi i saj të jetë në kuadër të përputhjes me kapacitetin e sistemit shëndetësor që ka vendi për tu përballur me këtu virus.
Mbi gjendjen aktuale rreth virusit dhe ndërmarrjen e veprimeve institucionale në studio kemi të ftuar: Bujar Osmani, zëvendëskryeministër, por me profesion mjek dhe
Arben Taravari, kryetar i Gostivarit, gjithashtu me profesion mjek.

Shpërndaj me

Loading...