Debat mbi nenin 11 të Ligjit për falje. Ku janë shqiptarët në këtë mes, ku është partia politike shqiptare në këtë debat juridiko-politik? Mbi dilemat e ditëve të fundit rreth nenit 11 të Ligjit për falje në studio të ftuar janë: Betian Kitev, deputet i LSDM-së, Tahir Hani, përfaqësues i BDI-së dhe zëvendëssekretar i Qeverisë dhe Pançe Toshkovski, përfaqësues i VMRO-DPMNE-së.

Shpërndaj me

Loading...