Tërmeti që goditi Durrësin dhe Thumanën i bëri tok shqiptarët, të cilët dëshmuan se në këto ditë të vështira janë NJË! Ekipet e shpëtimin, mes të cilave edhe nga Maqedonia e Veriut, vazhdojnë të luftojnë me vdekjen, vazhdojnë të sjellin lajme fatlume në ditë tragjedie, në ditë fatkeqësie. Mbi tërmetin në Shqipëri dhe reflektimet humanitare dhe kthjelluese mbi strukturën arkitektonike të ndërtimeve në Rruga drejt sonte debatojmë me: Sait Saitin, sekretar i përgjithshëm i Kryqit të Kuq, Enis Jakupi, profesor në Fakultetin e Arkitekturës në USHT dhe Artan Dikën, jurist dhe mjek.

Shpërndaj me

Loading...