Heqja e imunitetit 6 deputetëve të VMRO-DPMNE-së, sa kjo do të ndikoj në hapat e mëtutjeshëm të VMRO-DPMNE-së e cila në mënyrë të heshtur po bojkoton punën e Kuvendit, këto ]dhe shumë të tjera do të jenë pjesë e debatit të sontëm në “Rruga drejt…”. Xhaferi mes tjerash thotë se shumica parlamentare është stabile dhe me ose pa opozitën Ligjet do të miratohen. Xhaferi flet edhe për privilegjet e deputetëve, çështjen e emrit, Ligjin e gjuhëve e kështu me radhë.

Shpërndaj me

Loading...