Qytetarët janë të preokupuar me shëndetin e tyre, ndërsa politika tashmë mendon për zgjedhjet parlamentare! Prioritetet e opinionit publik dallojnë nga ato të partive politike. Kanë nisur edhe kalkulimet lidhur me datën e zgjedhjeve parlamentare dhe debati mediatik nga virusi Covid 19 po i kthehet politikës. I ftuar sonte në Rruga drejt është lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili vetëm para katër muajve ishte kryeministër i Maqedonisë së Veriut!

Shpërndaj me

Loading...