Ka apo nuk ka drejtësi në Maqedoni? Kjo është pyetja, përgjigjen e së cilës e dimë të gjithë, ndërsa rreth arritjes së saj debatohet shumë nga qeveria, opozita, institucionet, ekspertët, ndërsa qytetarët i vuajnë pasojat. Së fundmi në pritje të fillimit të debatit mbi ndryshimet legjislative mbi reformat në gjyqësor dhe prokurorinë publike, gjykatësit vendosën që të rrisin rrogat e tyre për 35 %, edhe atë në një kohë kur qytetarëve të tjerë të punësuar nuk u rritet rroga as 1 %.

Kjo, dhe çështje të tjera të ndërlidhura me zhvillimet e fundit politike do të do të trajtohen më të ftuarit tanë:

1. Naser Zyberi, ish deputet dhe njohës i çështjeve juridike
2. Aleksandar Cvetkovski, kryetar i Organizatës joqeveritare AGTIS dhe
3. Artan Dika, jurist por edhe mjek

Shpërndaj me

Loading...