fbpx

Derisa virusi korona po shfaqet me ashpërsinë e tij nda shëndetit, ndaj lëvizjes së qytetarëve, ndaj ekonomisë, por nxjerr në pah si kurrë më parë edhe nevojën për humanizëm dhe solidaritet.

Në studio sonte në “Rruga drejt…” i ftuar është Sait Saiti, kryetar i Kryqit të Kuq të Maqedonisë së Veriut, ndërsa në linjë të drejtpërdrejt gjatë emisionit do të kemi edhe mjekun nga Kumanova Aliriza Osmani, psikologun nga Dibra Admir Kosovrasti, dhe Agon Kamberin, i cili është magjistër i inxhinierisë industriale në Berlin të Gjermanisë!

Shpërndaj me

Loading...