Qëndrimi brenda dhe shumë kufizime të tjera nuk do të kalojë pa pasoja ndaj psikologjisë së njerëzve, andaj sonte do të trajtojmë ndikimin psikologjik dhe botën pas virusit korona!
Në Rruga drejt është i ftuar profesori i psikologjisë në Universitetin e Tetovës, Lulzim Murtezani!

Shpërndaj me

Loading...