fbpx

Tashmë Qeveria e re ka filluar funksionimin e saj me kryeministrin Zoran Zaev Kjo qeveri ka vënë në listën e prioriteteve pritje të shumta të qytetarëve në segmentin ekonomik, juridik veçanërisht në gjyqësor, por edhe në shumë sektorë tjerë si arsim, shëndetësi e kështu me radhë! Qeveria e re përmes njeriut të parë ka proklamuar disa synime themelore: ballafaqimi efikas dhe i suksesshëm me pandeminë COVID-19, vendosmëri në krijimin e rritjes ekonomike, institucione të fuqishme që sigurojnë rend, drejtësi, shtet juridik efikas dhe sundim i së drejtës, arsimi bashkëkohor, kohezioni i brendshëm dhe marrëdhënie më të mira ndëretnike, vullneti i fuqishëm për fillimin e suksesshëm dhe përfundimi i negociatave për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe raporte të mira ndër-fqinjësore.

Mbi prioritetet qeveritare në studio debatojnë:

Darko Kaevski -deputet dhe përfaqësues i LSDM-së
Elmi Aziri- deputet dhe nënkryetar i Aleancës për Shqiptarët
Arbër Ademi, deputet dhe përfaqësues i BDI-së
Darko Kostovski – përfaqësues i VMRO- DPMNE-së

Shpërndaj me

Loading...