Ka apo s’ka shumicë prej 2/3 në Kuvendin e Maqedonisë? Kjo është pyetja dhe dilema e madhe që ekziston në opinionin publik, në mesin e qytetarëve? Meqë dilemat lindin dilema të tjera, çështja tjetër që çdo ditë diskutohet në mesin e qytetarëve është se vallë edhe njëherë vendi do të shkojë në zgjedhje të jashtëzakonshme parlamentare. Në “rruga drejt…”mbi këto çështje debatojnë Kosta Kostadinov, deputet i LSDM-së dhe Artan Grubi, deputet i BDI-së.

Shpërndaj me

Loading...