Java e aktualitetit politik u nis me tërmetin politik në Lidhjen Socialdemokrate të Maqedonisë. Pas ri-formatimit partiak, priten ndryshime në kabinetin qeveritar. Riformatimi sipas kryeministrit do të përfshijë së paku 1/3 e ministrave. Do të shihet se kryeministri do të marrë vendime edhe për ministrat nga radhët e partive shqiptare apo do të vazhdojë logjika e veprimit sipas së cilës ministrat e BDI-së thonë se për ta vendos Ali Ahmeti!

Mbi këto tema por edhe mbi raportin e Komisionit Evropian mbi progresin e Maqedonisë veriore në studio debatojnë: Kostadin Kostadinov, zëdhënës dhe deputet i LSDM-së; Izet Mexhiti, nënkryetar i BDI-së dhe Halil Snopçe, Aleanca për Shqiptarët.

Shpërndaj me

Loading...