fbpx

Me Turqinë apo kundër saj? Kjo është çështja që ditëve të fundit në formë të dilemës së madhe shtrohet në mesin e shqiptarëve në rrjetet sociale, debate politike dhe në forume tjera. Ka mjaftuar arrestimi i 6 shtetasve turq para disa ditëve në Kosovë dhe deportimi i tyre në Turqi, që akuzohen se janë pjesë të organizatës së Fetullah Gylenit, që të nxehet debati ndër shqiptarët mbi Turqinë, të dalin në sipërfaqe simpatitë dhe antipatitë ndaj saj, pa një mes dhe qëndrim neutral. Mbi temën Shqiptarët dhe Turqia në studion e Rruga drejt të ftuar janë: Nuri Bexheti, profesor i historisë; Zejni Mazllami, historian dhe  Xhelal Neziri, analist politik.

 

Shpërndaj me

Loading...