Në Maqedoninë e veriut tashmë është e qartë se: shteti juridik është në krizë të thellë, ai është i rrëzuar për tokë. Institucioni i shpresës, Prokuroria Speciale ka humbur plotësisht besimin pasi dyshohet se në rastin REKET është e përfshirë edhe vetë Katica Janeva. Siç po shihet ky institucion shkon në histori, por a do të shkojnë në histori edhe lëndët, hetimet dhe procedurat para-hetimore të cilat i kishte ngritur kjo prokurori! Mbi këtë dhe dilema tjera në Rruga drejt debatojmë me: Kosta Kostadinov, zëdhënës dhe deputet i LSDM-së dhe; Dimçe Arsovski, zëdhënës i VMRO-DPMNE-së dhe Artan Grubi, deputet dhe këshilltar politik i liderit të BDI-së.

Shpërndaj me

Loading...