fbpx

 

Mbi Covid 19 në Maqedoninë e Veriut në “Rruga drejt…” i ftuar është Venko Filipçe, ministër i Shëndetësisë, i cili do të jetë përballë gazetarëve Mençe Atanasova-Toçi, gazetare shumëvjeçare që ndjek shëndetësinë dhe Aleksandar Dimiterievski, gazetar i “360 shkallë”.

Shpërndaj me

Loading...