“Pasqyra e shëndetit”, intervistë me drejtorin e spitalit “Kozle”, Angelço Andonovski i cili flet për atë se sa janë të mbrojtur fëmijët nga “Kovid-19”, dhe se si funksionon spitali i Kozles në kohën e kësaj pandemie.

Shpërndaj me

Loading...