fbpx

Filloi sezoni i 14 i “Magazina Ekonomike”. Tema qendrore në emisionin e pare për këtë sezon do të jetë “Sezoni turistik” dhe gjendja me Qendrën turistike “Kodra e Diellit”. Gjatë emisionit do të bisedohet edhe për mungesën e punëtorëve sezonal në bujqësi.

Të ftuar:

Ana Marija-Aleksova, sektori turistik

Kreshnik Bekteshi, ministër i ekonomisë

Hashim Hasani, pronar hoteli në Kodrën e Diellit

Kristijan Trajkovski, Qendra për hulumtime

Shpërndaj me

Loading...