Shoqata e mjekëve shqiptarë e shënon “Ditën botërore të Shëndetit” me aktivitete të shumta, në të cilat diskutojnë për problemet me të cilat përballen mjekët shqiptarë në vendin tonë. Në emisionin Pasqyra e Shëndetit do ndiqni deklarata nga mjekët: Dr. Nevzat Elezi, kryetar i shoqatës; Dr. Ilber Besimi, nënkryetar i Odes se mjekeve në Maqedoni dhe Dr. Bekim Ismaili, sekretar i shoqatës së mjekëve shqiptarë.

Shpërndaj me

Loading...