fbpx

A mund të përdorë një grua shtatzënë paracetamol për uljen e temperaturës? Cili tre mujorsh është më i rrezikshëm, dhe kërkon më shumë kujdes? A duhet që pavarësisht situatës me virusin korona gratë shtatzëna të vazhdojnë me kontrollet e rregullta gjinekologjike?
Këto dhe të tjera pyetje që lidhen me kujdesin e grave shtatzëna gjatë kësaj kohe pandemie ju përgjigjemi në bisedën me dr. Ana Daneva Markova – gjinekologe.

Shpërndaj me

Loading...