Si mund ta parandalojmë koronavirusin?  Përgjigjën rreth kësaj pyetjeje dhe shumë të tjera të ndërlidhura me koronavirusin do të mund t’i mësoni nga biseda që zhvillojmë me Gordana Kuzmanovska, epidemiologe nga Instituti i Shëndetit Publik. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...