Si mund të mbrohemi nga virusi Korona? Ka ose jo vend për panik? Përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe shumë të tjerave lidhur me këtë virus do t’i mësojmë nga biseda që zhvilluam me Sanja Petrushevska-Martinoviq. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...