Në kuadër të emisionit të sotëm “Pasqyra e Shëndetit”, do të flasim për Spitalin “Sveti Vid”,  një emër i njohur në oftalmologjinë botërore, fitues i shumë çmimeve ndërkombëtare.

Cilat probleme të syrit trajtohen në “Sveti Vid” dhe shumë çështje të tjera të ndërlidhura me oftalmologjinë do të flasim me të ftuarin tonë, Svetozar Dragoviq, drejtor gjeneral i Spitalit Sveti Vid.

Shpërndaj me

Loading...