A u sakrifikua drejtësia për Marrëveshjen e Prespës? Pse BDI dhe LSDM kanë qëndrime të ndryshme për gjuhën shqipe? Do ketë president konsensual? Ku janë premtimet për zhvillim ekonomik? Përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe shumë të tjerave do të mund t’i mësoni në kuadër të “Programi 200”, ku i ftuar është kryeministri Zoran Zaev. Kjo njëherit do të jetë edhe intervista e parë televizive e kryeministrit Zoran Zaev, pas ndërrimit të emrit!

Shpërndaj me

Loading...